lördag 31 juli 2010

Tema hav igen

Ännu ett kort med tema hav - en beställning till en 60-åring. Stämplarna från Pysselmyran plockar jag fram ofta och gärna, de är otroligt användbara. Livbojen är en hÄnglastämpel. Och segelbåten från Stampscapes, inköpt på Inkywings.
Jag skulle ju aldrig, säger aldrig köpa minsta lilla stämpel från Stampscapes. Det vet Chruss, Lisa, Sara, och Ingrid! Och utan att skämmas ett dugg erkänner jag nu att jag har köpte flera stämplar därifrån! I går hämtade jag ett litet paket, som innehöll Nature sheet 1 och även en lös - Lakeside Cove. Monterade dem, och nu återstår att prova dem! Men, jag ska scrappa först. Håller på med gamla foton som jag plockat ur album jag skrotat, vill försöka begränsa mig lite. Många foton är ju nästan likadana, och jag hade använt album utan möjlighet att dokumentera. Inget att ha för eftervärlden! Jag har gjort rätt många LOs bara på några dagar, tror att det underlättar genom att jag växlat mellan 12"x12" och 8"x8", och så 12"x6". Mina indonesienkort får vänta lite, men jag har i alla fall sorterat dem.
Snart får vi barnbarn på besök, och då ska det pysslas med dem!

Här kommer äntligen kortet jag skrev om i början...

3 kommentarer:

 1. Underbart kort!
  *flinar glatt åt ditt köp - visste väl att det inte skulle hålla...*

  SvaraRadera
 2. Vackert kort, jag har länge suktat över de där marina stämplarna från Pysselmyran - snart blir det nog ett köp!

  SvaraRadera
 3. Så var du "fast". Visste hela tiden att det var en tidsfråga ;-). Vad härliga dina distressade papper är och så bra de passar till Stampscapes!

  SvaraRadera