tisdag 25 augusti 2009

KAOS

Tre personer som snart får post - nämligen de som jag vill ge min award:

Agneta - För att hon jobbar över gränserna - har fantasi och känsla med i sitt skapande
Sussilull - För att du hela tiden utvecklas i din teknik och hittar din form mer och mer
Lenislenis - För att hon skapar rent och vackert, med stil och känsla

En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med. Varje KAOS-award innehåller: Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje, Skaparens eget namn, Storlek: 10x15cm. Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Jag lägger ut korten som ni får här - vill ni inte se dem förrän de landat hos er, så scrolla inte ned!


På dessa kort har jag använt några sidor från en gammal sångbok, en gammal tysk diktbok, och en bild på barn på rad, utskriven från datorn. Rev bilden i tre delar och använde på korten. Har använt decoupagelim för att sätta ihop det rivna. Sedan sprayade jag med glimmer mist - Latte och deko guld. Stämplade på med några egna motiv ur senaste utgåvan hos InkyWings. Tags är nåt jag tycker om! Därför fick ordet KAOS finnas på en liten tag. Knappar gillar jag, blommor också, men sparsamt.Kombinationen är bra. Inte alltför utsmyckat är "jag", men en liten uddspets kan få plats när den är brun och inte dominerar! Jag har sedan använt min melting pot och smält bivax, som jag penslat på kanter och fotot. Det ger en härlig doft! Tim Holtz är en guru också för mig... Kulkedjan är hans. Blomma och en knapp med lintråd stämmer bra ihop. Bokstaven är grungeboard som jag målat med ProMarker och sedan dekorerat med Perfect Pearls. Lintråd även i bindningen av kortet och insidan.

Tack igen, Carina, för din award!


2 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Vilka fantastiskt fina KAOS,ar du gjort.Dessa mottagare måste bli så glada och tacksamma!

  Ha,det gott!

  SvaraRadera
 2. Å jag kunde ju inte hålla mej!!!!! *s*
  Åker till Göteborg några dagar så jag kommer inte få se detta vackra i verkligheten förrän på fredag men ååååå vad jag ser fram emot det.
  Tack!

  SvaraRadera