söndag 1 september 2013

1 september

Just i dag, den första september, passar det väl fint att väcka liv i den blogg som sovit sedan i juni! Det var som vanligt ett långt sommarlov, och en mycket fin sommar i alla avseenden! Det har inte skapats mycket i verkstan, utan tiden har använts till att vara ute. Men stickningen har fått ta plats, det är lite lättare att ta med också!
Nu börjar snart scrapträffarna igen, och jag får i och med det lite motiv målade! Orkar inte ta med så mycket, och sällan vet jag vad jag kommer att vilja använda. Skönt att ha lite motiv klara också!
Några kort har det blivit på sistone i alla fall, folk fyller ju år... Och ska tackas. Gifter sig. Eller "bara för att" få ett kort. Och så har det blivit några julkort. Men fler måste det bli!

Kan berätta att min sida Galleri Elwa kommer att läggas ned. Jag har haft domännamnet länge, och haft sidan på egen server. I våras tog vi bort servern, och jag hyrde in mig på ett webbhotell. Men nu har jag beslutat att säga upp platsen... Det ska inte ligga sidor ute som aldrig uppdateras, denna har fått vara ute länge ändå. Mest för att det finns en hel del tips och idéer där, som jag vet att många har uppskattat. Men tiden går och det kommer nytt.
Den 20 december kommer sidan att slockna, så det finns gott om tid att gå in och titta där för den som vill!

Tack med Dyslusions och stencil

Grattis till Yngve...2 kommentarer:

 1. Så roligt att Du skrev något igen, alltid
  roligt det behöver inte vara så märkvärdigt.
  Men man bliver glad när man ser, titta nu är hon på G igen.
  stor kram från mig

  SvaraRadera
 2. Tack! Så glad jag blir att du hör av dig! Jag var in till dig en snabbis, kommer tillbaka senare... Kram/Elwa

  SvaraRadera