måndag 30 januari 2012

Växter som motiv

För några år sedan gjorde jag de här motiven utifrån foton jag tog. Lisa pressade, och stämplarna finns att köpa hos henne! Jag struntar i jante - de här motiven gillar jag väldigt mycket!
torsdag 26 januari 2012

Grattis till nyfödd

En liten Ebba föddes nyligen. Hon fick det här kortet! Digitalt motiv som duktiga Carina har ritat. Tack för dina freebies! De är så charmiga!söndag 22 januari 2012

Lika men olika

Samma motiv men olika ändå... Detta är en digital bild som jag färglagt med mcp.
Undrar vad det är som gör att jag har så svårt för att använda dekorationer? Jag tycker det ser pråligt ut med mängder av blommor och blad. Vill hellre använda en stämplad swirl! 
fredag 20 januari 2012

Tag-kort

Jag gillar ju att göra tags, man kan använda dem till mycket! Den här gången blev det några kort. Bakgrunderna är distressade, både med dyna och stains. 

onsdag 4 januari 2012

En liten ask

Före jul gjorde jag den här lilla asken, att lägga någon liten julklapp i. Den behöver man ju inte slå in heller, om man överlämnar den personligen! Det är roligt att göra askar, ska nog bli fler sådana.måndag 2 januari 2012

Nytt år!

God fortsättning! Det har varit jullov i verkstan, välbehövligt... Nu blir det lite annat knåp, eftersom jag har ett löv stående där som jag ska dekorera... Låter märkligt, men läs mer här!


Vi som är med i Härnöscrap ska också bidra med ett löv. Var och en ska bidra med tre rosa och blingade äpplen, och så här blev mina!