lördag 27 februari 2010

tisdag 23 februari 2010

En present!

Se vilken fin present jag fick av Lotta i söndags... Snälla, rara Lotta! Tack igen! Jag är så glad över hjärtekorgen och förstås även innehållet.

måndag 15 februari 2010

Nytt utseende igen...

Ombyte förnöjer, nu är Valentindagen över och jag väljer blomster i stället för hjärtan i bloggen!
Jag gjorde en liten påse i går som jag visar här - mönster från Tesa Prickiformar. Inte så stor, men alltid ryms det lite godis i den eller en liten present!

söndag 14 februari 2010

Valentin - alla hjärtans dag

I dag är det en hjärtlig dag... Visst ska vi väl se till att alla dagar är hjärtliga - vi behöver varann! Men det är bara i dag som röda geléhjärtan ska bjudas...
Jag är med i InkyWings födelsedagsfirande, företaget fyller tio år och har utmaningar på sin tävlingsforum. Se mer i företagsbloggen! Varje dag nya erbjudanden i shoppen också.

Jag deltar med bl.a. detta kort.

tisdag 9 februari 2010

Ett litet hus

I dag har jag gjort ett litet hus eller kanske hellre ska det kallas fågelholk! Men här bor ingen fågel, utan en bokmärksängel. Modellen till huset fanns i första numret av Magnolias tidning, och jag gjorde först ett som fick bli pepparkakshus till jul. Lätt och roligt att göra!


lördag 6 februari 2010

Årets första julkort!

Här kommer dom - årets första julkort. Nu är jag i fas - två i veckan har det blivit!


fredag 5 februari 2010

Årets julkort

I morgon ska jag be att få presentera årets första julkort! Det blir ingen särskild blogg för det i år, utan jag använder denna blogg i stället. Jag uppdaterar varje månad. Målet för mig är att göra två julkort varje vecka, så nu kommer det tio julkort på en gång i morgon... Väntar bara på bra ljus för att fotografera alstren!

måndag 1 februari 2010

Taggad!

Här är taggarna som jag har gjort med olika distresstekniker: